GÃ¥ videre til hovedindholdet

China Tirsdag

Sikke en dag! Jeg lagde dagen ud med en omgang Zumba basic (ja, man skal jo lige have styr på trinene, inden man kan indtage dansegulvet for alvor) og fik lige et boost af energi. Så skulle manden vækkes og så besatte jeg ellers badeværelset til lidt selvforkælelse...

Da jeg kom ud fra badeværelset med en dampsky efter mig stod den på morgenmad og opdatering af nyheder, nye jobs og mail. Posten kom og havde sørme endnu et afslag med til mig - endnu en dårlig begrundelse for, hvorfor det ikke lige var mig, der fik jobbet... Dog fik jeg mail fra en mulig praktikplads, så håber det giver pote.

I dag stod den ellers pÃ¥ en tur pÃ¥ jobcentret med manden - vi fik sat ordentlig gang i hans jobsøgningsproces... han fik hurtigt lavet 4 nye ansøgninger, som vi sÃ¥ gik rundt og stemte dørklokker med. Vi fik kopieret anbefalinger, eksamensbeviser m.v. pÃ¥ biblioteket og nÃ¥r vi nu var der, fik vi ogsÃ¥ lige scannet alle dokumenterne ind. Vi hankede op i alle papirerne og gik til Aalborg. Her startede vi pÃ¥ jobcentret, hvor manden fik udfyldt diverse papirer til ansøgning om understøttelse og vi gik videre med endnu flere papirer end vi kom med. Vi er ikke færdige med at kopiere og manden skal allerede pÃ¥ mandag til et møde om aktivering. Det er jo mega hurtigt! Jeg gik næsten 2 mÃ¥neder, inden jeg blev kaldt til sÃ¥dan et møde, men ogsÃ¥ godt det samme - jeg er ved at blive lidt kulret af at han gÃ¥r hjemme lige sÃ¥ meget som mig...

Herefter var klokken ved at være ret mange og vi var sultne - ret belejligt kom vi lige forbi china box central, hvor vi hver gik fra med en box af stegte nudler, indbagt kylling og rejer... uhm... dagens første china måltid.

Vi fortsatte vores tur rundt i byen, 3 steder i Aalborg fik besøg af os og vi krydser fingre for, at vi havde heldet med os. Vi sluttede af med at handle det ind, vi manglede, så vendte vi næsen hjemad igen, godt trætte og forfrosne... Varm kakao var kuren på det og jeg fik lige et lille energiboost til at komme i gang med mine ansøgninger og få lavet en masse praktisk herhjemme. Aftensmaden skulle også forberedes - aftenens menu stod på Chow Mein, som egentlig ikke kræver særlig meget forberedelse - når man har lavet det før... Jeg hakkede, snittede og blandede i et væk og læste så udfra opskriften, at jeg var kommet til at købe de forkerte nudler! Nå pyt... Stir-fry - stege - stege og vupti efter ganske få minutter stod jeg med en lækker kinesisk ret - altså dagens andet china måltid... Uhm det var en lækker fornøjelse og opskriften vil jeg hellere end gerne dele med jer alle. Den er lidt lang, så den får lige en separat post herinde. Dog skal i ikke snydes for et billede...



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget sÃ¥ lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÃ… gode, men ogsÃ¥ en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmÃ¥ltid var der plads til sÃ¥dan en i regnskabet i gÃ¥r, for med hele 208 kalorier, sÃ¥ spiser den altsÃ¥ 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo