Gå videre til hovedindholdet

Påske, gaver og præmier

Der har vidst været en del stilhed fra mig herinde på det sidste. Jeg har desværre ikke lavet det mest sindsoprivende spændende mad at skrive om, men det skal nok komme igen. Så indtil videre ville jeg lige ønske rigtig god påske til jer alle og vise mine nyeste indkøb, gaver og præmier frem...

Jeg har jo rigtig svært ved at gå forbi kogebøger, specielt når de er på tilbud, så der røg lige et par stykker ned i kurven sidst jeg var ude og handle ind.

Jeg har lige nået at skimme dem igennem og der ser ud til at være en masse spændende ting i, både kendte klassikere og nye lækkerier, så det er bare med at komme i gang og prøve at stege, koge og bage mig igennem disse. Muligvis kan noget af det bruges til barnedåben, som jo ikke er SÅ langt ude i tidshorisonten igen...

Denne lille ting faldt jeg over en dag, hvor jeg trillede rundt med barnevognen i Friis og til 10,- kr. så kunne jeg altså ikke lade den ligge...

Det skal nok blive spændende, at prøve mig igennem denne lille sag - det hele ser jo så indbydende ud, men måske skulle det vente til efteråret, for synes jo ikke at det, med det vejr, vi er begyndt at få, ligefrem er grødsæson. Men ikke desto mindre glæder jeg mig til at få det prøvet af...

En gave fra min kære husbond, som jo kender mig alt for godt efterhånden... eller han ved jo hvad jeg har til at stå på hylden i forvejen og en mere til samlingen kan altid give lidt ekstra point på "se-de-søde-ting-jeg-gør-for-dig"-kontoen... denne her giver MANGE ekstra point

Jamie Olivers nyeste kogebog, som jeg har set frem til at få LÆNGE og endnu engang er min samling komplet... Ud fra hvad jeg har set af opskrifter og billeder i bogen, så bliver det nok nogle af Thomas' ynglingsretter af Jamie mad bortset fra kogebogen om amerikansk mad, som jeg da også snart skal have gang i... Jeg halter håbløst bagud, men synes ikke, jeg vil begynde på det, før jeg kan få mere tid til at bruge på madlavningen. Det bliver bare bedre, når man ikke haster igennem det hele, tager sig tid til og nyder madlavningen... Det synes jeg i hvert fald...

Lige en sidste ting jeg vil dele med jer. Forleden var jeg så heldig at blive udtrukket som vinder af nogle lækre gaver, da jeg deltager i ANR's musikpanel og i onsdags dumpede disse så ind i postkassen:

En dvd - Sandheden om mænd med Thue Lindhart og en cd; nyeste album fra Britney - jeg er spændt på begge dele og der følger selvfølgelig en anmeldelse af det, så snart jeg har fået tiden til at se og høre mine præmier igennem...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo