Gå videre til hovedindholdet

Ugen der gik - når man tænker tanker...

Jeg fik lige lyst til at dele lidt af ugens hverdags-begivenheder med jer, her på sådan en .... søndag. Der er sket en del og noget der har fyldt meget er, at jeg har forsøgt at få noget mere struktur på min jobsøgning. Det er noget af en opgave, for sådan en overordnet strategi har jeg ikke rigtig haft, udover at jeg har planlagt at 1. dag skulle bruges på at kæmme jobsites for spændende opslag, 2. dag skulle der laves research på de udvalgte virksomheder og 3. dag udformes en målrettet ansøgning.

Den fremgangsmåde har indtil videre været optimal for mig, men nu har jeg brug for, at der sker noget nyt, så jeg lægger hovedet i blød og søger ny inspiration til optimering af min jobsøgningsproces.

Tirsdag var jeg så heldigt, at Camilla havde lyst til at gøre mig selskab på Karrieremessen i Gigantium. Det var en super hyggelig tur, der både indeholdt te, tøsesnak, fagsnak, jobsøgningssnak,  og lækker frokost. Det gjorde mig godt, at have Camilla ved min side, for at jeg havde en "wingman" (woman) med gjorde, at jeg kom lidt mere ud af min skal og spurgte faktisk mere ind til nogle af messedeltagerne derude og fik noget brugbart med hjem i den lyserøde messepose, som Aalborg Kommune havde givet os.


Nåå ja og så fik jeg i dag besked om, at jeg faktisk har vundet en lille robot derude, så lidt mere end bare flyers og brochurer har jeg da fået ud af det også... Det er den her fætter:



Ugen har også budt på vilde drømme og udfordringerne ved at få dem ned på papir og håndgribeliggjort. Jeg har før nævnt det her på bloggen. Jeg går med en lille drøm om at blive forfatter/skribent en dag - ikke nødvendigvis som en levevej, men som en neben geschäft, en hobby, et outlet, lidt ligesom bloggen er for mig. Jeg er begyndt at skrive på en børnebog/familiebog. Nu tænkter du sikkert, at det måske har noget med mad at gør - og det ville helt sikkert også ligge lige til højrebenet, men nej... Jeg vil ikke afsløre for meget endnu. Dog kan jeg sige, at det vi gennemgik med Elias i 2014 har været en inspirationskilde til det og som det ser ud nu, er det kun ganske få sider, der er nedskrevet, så der er lang vej endnu...

Som i nok har lagt mærke til, har jeg også fået overskuddet til at blogge igen... Jeg har taget mig tiden til det, fordi jeg har savnet det. Så i stedet for at undskylde for den lange stilhed, hver gang jeg har været fraværende, har jeg besluttet mig for at tage tyren ved hornene og få gjort noget ved det! Jeg er også inde i mange overvejelser netop omkring bloggen for tiden. Jeg har ikke lyst til at være en kedelig blogger! På den anden side, kan jeg heller ikke være andre end mig selv og hvis folk mener det er kedeligt, så er det jo bare ikke hos mig, de skal læse med.

Indholdet på min blog bestemmes jo lidt efter hvor i livet jeg er og hvad jeg bruger min tid på, men kan det blive mere end det? Jeg har faktisk ikke rigtig lavet rigtige debatindlæg, som mange store og kendte bloggere begiver sig ud i. Men mangler det på MIN blog? Mangler i, som læsere, at jeg tager samtidsemner op som fx amning, terrorangreb, kommercialisering af blogland m.v.? Jeg har mine meninger, men har holdt dem i privatsfæren, fordi jeg netop ikke har en debatblog og måske heller ikke har det store ønske om at få det... Dog gad jeg godt, at der var mere liv i mit kommentarfelt, så måske det skulle overvejes...

Jeg færdiggjorde i denne uge også Blogbogen af Julia Lahme og det er der kommet rigtig mange tanker ud af og et helt indlæg, som i skal få fornøjelsen af senere... Men jeg tror den har gjort mig godt at læse og jeg kan varmt anbefale den til de, som gerne vil se deres egen blog med andre øjne og få fif til det at blogge.

Kommentarer

  1. Hvor spændende Agnethe, jeg går selv med evige forfatterdrømme, og har altid et par oplæg læggende på computeren jeg bygger på. Det er min barndomsdrøm at udgive noget en dag - haha, åh, mine klasse kammerater hadede altid min evige: "hvornår skal vi have stil for igen?"-spørgen.
    Men nu hvor man er voksen, handler det jo også om tid og overskud :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe ja sådan en var jeg nu ikke, da jeg var barn, jeg glædede mig bare over det, når vi fik stil for og det var som regel også der jeg trak de største karakterer hjem... Det handler nemlig rigtig meget om at tage sig tiden og gøre sig overskuddet til at sætte sig ned og få gjort noget ved det og en af de her dage, ja, så VIL jeg :D

      Slet
  2. At være jobsøgende er nærmest også en fuldtidsbeskæftigelse, og det kræver en del af en, for man skal være på stikkerne hele tiden.
    Jeg håber, at det snart lykkes for dig at få et fast job - det giver ro på.
    Jeg sidder og kommer til at tænke på, om du har en profil på LinkedIn? Jeg ved fra elever, hvis forældre sidder i ansættelsesudvalg, også kigger der, når de mangler folk.

    Jeg læser ikke selv blogge, hvor der lægges op til debat, så jeg synes ikke, at det mangler hos dig. :-)

    Held og lykke med bogen - jeg krydser bestemt fingre for, at du kommer i mål med den XXXXXXX

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har så evigt ret - dog er der ikke noget arbejde, der er SÅ ensformigt, som jobsøgning! Øv hvor jeg ikke under min værste fjende at blive uden job, så han/hun skal igennem det her helvede :-/ Jeg har en profil på LinkedIn men ikke den mest aktive profil må jeg nok sige...
      Tak for de søde ord og krydsede fingre! Dem får jeg brug for :D

      Slet
  3. Din blog er IKKR kedelig, der mangler INGEN debat og jeg læser den med stor fornøjelse - BASTA! ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo